Clubritten RETO 2020

De clubritten van het seizoen 2020 worden verreden met behulp van bestaande GPS routes. Zij zijn 70 - 100 km lang.  De voorrijders kunnen afwijken van de voorgestelde GPS-route. Enkelen rijden een zelf bedachte route. De richting waarin gereden wordt staat wel vast. De afstanden van de routes kunnen ca. 5 km. afwijken door bijv. omleidingen.

Meer uitleg over de verschillende groepen en hoe je in een groep moet rijden staat op de RETO pagina Clubritten. Allen rijden in principe de beschreven routes, voor de Cyclo's zijn er aparte DFR's (DoorFietsRoutes). Soms wordt er een lange afstand ingepland, houd hier rekening mee.

Gedurende het seizoen kunnen een aantal ritten gewijzigd en de agenda aangepast worden. Houd de website dus in de gaten!

Vertrek is altijd vanaf het clubhuis om 9:00 uur, valhelm is verplicht!

Let op! We rijden weer 's maandags op de 2e paas- en pinksterdag!

De GPS-bestanden zijn in de kalender te vinden/downloaden onder de kolom "Route". In het zip-bestand zit een gpx- en een tcx-bestand. De gpx-bestanden zijn bedoeld voor de zgn. Garmin outdoortoestellen en niet-Garmin GPS apparaten. De tcx-bestanden zijn er speciaal voor de EDGE's. Voor gebruik en instellingen zie:  GPS informatie voor de EDGEs

De GPS bestanden zijn gezipt zodat iedereen ze kan downloaden. Na het downloaden kun je de bestanden opslaan op je eigen harde schijf en daarvandaan naar je GPS apparaat sturen. De gpx-bestanden (niet de tcx-bestanden!) kan je eventueel met Mapsource of Basecamp openen. Wil je ALLE routes in één keer downloaden (3 MB), dan kan dat HIER!  Nieuwe en aangepaste routes moeten later vanaf de desbetreffende plek gedownload worden.

Heb je problemen met het laden van de bestanden in je EDGE en/of het gebruik van je EDGE kijk dan in:  GPS informatie voor de EDGEs

 Klikken in de kalender op de omschrijving maakt een routekaart zichtbaar!  In de kolom DFR staan de DoorFietsRoutes aangegeven. De bestanden en kaarten staan op een aparte webpagina: DoorFietsRoutes

Let op dat je de juiste versie van een route gebruikt. Een letter achter de code geeft aan dat er een revisie van bestaat.

 

Routes Maart - April

Routes Mei - Juni

Routes Juli - Augustus

Routes September - Oktober

DoorFiets Routes

Koffieplekken            Kaartje Koffieplekken

GPS informatie voor de EDGEs